Tallarines fregits tres delícies
Per completar el sopar xinès, aquests tallarines fregits tres delícies:
100 gr de gambes pelades
50 gr de pernil dolç
1 filet de pollastre
1 ceba tendra
50 gr xampinyons xinesos
150 gr de repollo
6 cullerades d'oli de girasol o de cacahuet
1 cullerada de vi blanc
1 cullerada de maizena disolta en aigua freda
una mica de sal, soja i pebre
Coure els tallarines i després passar-los per aigua freda. Deixar-los escórrer i secar
Tallar el pernil dolç, el pollastre, la ceba tendra, els xampinyons i la verdura
Escalfar 3 cullerades d'oli a una paella o wok; quan estigui calent es fregeixen els tallarines amb una mica de sal durant uns 5 minuts, reservant-los després.
Escalfar la resta de l'oli, fregir la ceba amb el vi, la soja, les gambes i el pollastre, afegint-hi un parell de minuts després el repollo, els xampinyons i el pernil dolç, durant uns 3 minuts.
Amanir amb el pebre i lligar-ho amb la maizena disolta en aigua. Barrejar-ho amb els tallarines.
Comentaris