La Nena

Esmorzar a La Nena és més que una meravella, és gaudir d'un temps de pau i de goig amb el menjar. I és que La Nena és una granja xocolateria que barreja la tradició dels antics establiments especialitzats en els derivats de la llet amb la modernitat dels productes ecològics. El seu univers et transporta a l'època de la infància amb les seves cadiretes de colors, les bombetes i les plantes; els jocs de fusta i els prestatges farcits de llibres, tant de cuina com de narrativa. És il·lustratiu el cartell que resa "SE PUEDE LEER".


I no és només l'ambient, el menjar és boníssim. Els dolços, lògicament, dominen la carta, però també disposen de plats salats: gofres, crêpes, pastissos de poma, de pera, de llimona, de xocolata; galetes; quiches de ceba, de carbassó, de pastanaga, de porros, de nou mocada; entrepans vegetals (recomanem especialment el de formatge manxec amb tomàquet).


Per als més tradicionals, un clàssic, la xocolata amb xurros. Una xocolata feta com la d'abans i amb llet ecològica. Amb un sabor autèntic, amb cacau autèntic. També es poden prendre els batuts de fruites i sucs, també ecològics, res de concentrats i sucres afegits.

Val la pena que baixeu pel carrer Verdi, travesseu la Plaça de la Revolució i us endinseu a La Nena i us afegiu a la clientela fidel que sempre tornem.

Comentaris

Anònim ha dit…
El millor lloc per gaudir d'aquest establiment és el banc de l'entrada, és molt agradable i acollidor.
Pilar ha dit…
Un altre de les meves favorites!!! ;)
Met ha dit…
Uau!
Hi he anat aquesta tarda. Un lloc encantador... però m'ha sobrat la quantitat de pares amb criatures que hi havia. Imagino que fora d'un dissabte tarda, l'ambient deu convidar més a la reflexió i les confidències.
Un lloc molt recomenable!
Irisibula ha dit…
Doncs sí Met, és un local que sempre està força ple i els caps de setmana és una invasió infantil en tota regla!
A primera hora entre setmana és el moment més tranquil per passar-s'hi, però si no ets del barri és poc factible...
Paciència... :)

Entrades populars