Plum-cake amb préssec i xocolata

Ahir vam dinar amb la família per acomiadar a ma germana i el seu home que se'n van de viatge als Estats Units i per acompanyar una fideuà vaig preparar un plum-cake lleuger amb trossets de préssec i perles de xocolata. Aquí us deixo la recepta i un parell de fotos.


3 ous
1 iogurt
ratlladura de llimona
3 vasets del iogurt de sucre
3 vasets del iogurt de farina
1 sobre de llevat químic
1 vaset d'oli fregit fred
1 préssec a trossets i perles de xocolata

Batre els ous amb el iogurt. Afegir-hi el sucre, la ratlladura de llimona. Abocar-hi la farina i el llevat, havent-ho passat abans per un sedàs. Tot seguit tireu-hi l'oli i barrejar amb una cullera de fusta. Fer a trossets un préssec, reservant unes quantes làmines per decorar el plum-cake, i afegir-ho juntament amb les perles de xocolata. Abocar-ho dins un motlle i posar-ho al forn calent, durant 30 minuts a 200ºC. El meu plum-cake va necessitar 50 minuts a 180ºC, però tot depén del forn.

Un tros del plum-cake amb gelat d'straciatella

Bon profit!!!

Comentaris

Entrades populars