Bubó

Bubó es una pastisseria, és un catering, és una barra-bar de degustació, és una delícia per als sentits...

Els seus productes són originals, moderns i únics. Difícilment podrem trobar-ne de semblants enlloc. Un disseny espectacular fusionat amb un mestratge de la pastisseria que exerceix Carlos Mampel, reconegut amb diversos premis culinaris.

Des de petits éclairs, Sacher i altres pastissos individuals, gots dolços, plum-cakes, núvols de llaminadures amb sucre de diferents sabors, maccarons...

Vaig comprar un Sacher individual i un got de cirera que portava mousse de vainilla, cruixent de cirera i biscuit de pistatxo.

I per portar a un dinar a casa dels pares vaig comprar una capsa de 5 mini gots. El de guanaja porta mousse de guanaja, cruixent d'arrós i praliné; el de cheesecake porta melmelada de tomàquet i mousse de formatge Idiazábal; el de cirera que ja sabeu que porta; el de ibiscus porta mousse de citronella, gelatina d'aigua de fressons i infusió de maduixa i el de mojito porta biscuit banyat al rom, mousse de lima, gelatina de menta i sucre de canya.

Volia fer una foto dels cinc mini gots, perquè eren preciosos, però quan em vaig adonar ja ens els havíem cruspit tots...

Comentaris

ChetoCheta ha dit…
Jopetas, siempre tienen que pasar las mejores cosas cuando no estamos nosotros!

Entrades populars