Madelenes de xocolata

Aquestes madelenes es poden congelar sense problemes. Es deixen refredar abans de guardar-les en recipients de plàstic com a màxim durant 3 mesos. Abans de servir, es deixen descongelar a temperatura ambient i es poden escalfar una mica si volem.

210 gr de farina
40 gr de cacau en pols
150 gr de sucre
2 culleradetes de llevat químic
250 ml de llet
60 gr de mantega fosa
1/4 de culleradeta d'essència de vainilla
120 gr de trossets de xocolata fondant

1. Escalfar el forn a 180ºC. Preparar una safata amb papers de madalenes o un motlle especial.

2. Passeu pel tamís la farina, el cacau, el sucre, el llevat químic i un pessic de sal en un bol gran.

3. En un recipient petit, barrejar la llet, la mantega fosa i la vainilla.

4. Fer un espai com si fos un volcà a la barreja dels ingredients secs i tireu-hi el líquid. Moveu fins que la llet s'hagi barrejat i la pasta quedi encara grumosa.

5. Afegir els trossets de xocolata amb cura. Disposar la barreja als papers o al motlle de madalenes, omplint-los fins a tres quartes parts. Posar al forn de 20 a 25 minuts, fins que al punxar-les amb un palet surti net. Desmotllar les madalenes i deixar refredar a una reixeta.

Comentaris

bravecoast ha dit…
...por el amor de dios, este BLOG es el PARAISO 8-o

Entrades populars