Novetats al súper

El passat cap de setmana he anat a un parell de súpers dels grans, a un BonPreu i a un Carrefour i he pogut passejar pels passadissos i mirar amb deteniment tots els productes que no veig mai al meu súper de barri. A mi és que m'encanta passejar-me i toquetejar... i si puc comprar!

Entre les coses noves que m'he trobat:

Crema de formatge cheddar, sí que havia tastat la de formatge de cabra, la d'emmental i la de manxec, però la de cheddar és boníssima. I si es deixa reposar fora de la nevera va genial per sucar-hi totopos.

Pasta fresca Buittoni en forma de cors farcits de formatge i pernil dolç, l'envàs del producte ja ens informa que aquesta versió va dirigida als nens perquè mengin pasta de manera divertida.

Xocolatina amb llet de comerç just, de mida individual. Ja fa temps que als supermercats BonPreu disposen de productes de comerç just, però aquesta xocolatina és especialment bona i a més a més el seu cost és més barat que una de la mateixa gama, però amb tot de porqueries a dins.

Pizza Tarradellas de pernil salat. Els súpers grans en tenen de moltes varietats. L'última novetat que havien tret i que m'havia agradat més era la versió integral perquè la massa era molt més cruixent i no pas tant gomosa com les altres. Però aquesta de pernil salat està al mateix nivell. També és molt bona.

Comentaris

ChetoCheta ha dit…
No veas cuantas cosas ricas! Nosotros ahora que hemos empezado a desinflarnos de las guarreridas que comimos por los USA nos tocan un par de semanitas de régimen y bondad para recuperar la línea perdida! Que envidia de compra!!! Yo hoy voy a comprar pero me toca fruta y yogures desnatados...

Entrades populars