Fideuà

Ja ha començat la temporada 2007 de Terracitas!!! Va quedar inaugurada ahir amb un dinar amb ma germana i el seu marit. Ens van acompanyar una fideuà amb allioli, un pastís de xocolata amb plàtan i formatge fresc que van fer ells, i per beure aigua, coca cola i un lambrusco ben fresquet.

Aquest any s'esdevé una novetat molt important, ja que hem ampliat la taula de la terrassa i ara en tenim una per a 6 persones i amb parasol. Espero que poguem celebrar moltes festetes aquestes vesprades d'estiu.

Fideuà

250 gr de fideus fins
1 ceba mitjana
6 tomàquets madurs
200 gr de gambes pelades
200 gr de sípia tallada a trossos
600 ml caldo de peix (jo el faig amb cap de rap, espines i peix de roca)

Fregir les gambes i la sípia un moment i reservar. En el mateix oli sofregir la ceba i quan estigui transparent afegir-hi el tomàquet. Un cop el tomàquet hagi reduit incoporar els fideus i donar voltes amb cullera de pal durant uns 5 minuts. Afegir el caldo a cullerots i a mida que es vagi consumint i quan faltin un parell de minuts per a que els fideus siguin al dente, incorporar les gambes i la sípia i acabar la cocció al forn perquè es faci crosteta. Es pot acompanyar amb allioli.

Comentaris

Entrades populars