Rotllo de primavera

Quan surto aviat de la feina m'agrada passar-me per Pl. Catalunya i comprar productes a la botiga Dong Fang, especialitzada en gastronomia oriental. Allà s'hi poden trobar multitud d'ingredientes així com estris de cuina per cuinar receptes xineses, japoneses, cantoneses, tailandeses... Abans d'ahir m'hi vaig apropar per comprar verdures i germinats per fer uns bons rotllos de primavera i alguna cosa més...

Per fer la pasta

1 ou
1/8 kilo de farina
1/5 part d'aigua amb una mica de sal

Es prepara una pasteta amb la farina, l'aigua i la sal. Després es passa per una planxa calenta o una paella el temps just perquè no s'enganxi a aquesta. Ha de quedar una mica cuita però encara pastosa. És un xic complicat, però es tracta d'anar-hi trobant el punt.

Per fer el farcit

1/2 kilo de llegums o verdures (repollo, mongeta verda, yema de bambú, pastanagues... qualsevol verdura del temps o germinat)
1 ceba
1/4 kilo de carn cuita (pollastre, porc, llom...) o pernil dolç
150 grams de gambes pelades

Es tallen les verdures i la carn a tires. Es couen les llegums, si és que n'heu escollit, i es presionen una mica per treure'n l'aigua. Es couen també una mica les games. Es passa tot per un wok amb una miqueta d'oli i s'hi afegeix la ceba tallada.
Es deixa refredar una mica i es van farcint els rotllos. Es fregeixen en oli molt calent (es millor que feu servir un cassó ple d'oli perquè els rotllos han de quedar submergits). Es serveixen calents amb salsa de soja, o agredolça o picant. També es poden menjar amb mostassa xinesa picant.

Atenció: la pasta també es pot comprar ja feta així com les salses.

Comentaris

ChetoCheta ha dit…
Que ricoo, aunque no pensaba que seria tan laborioso!

Entrades populars