Mousse de Toblerone
Tenia pendent fer alguna recepta amb una de les meves xocolates preferides, la Toblerone. Quin vici, senyor... Quan començo no puc parar de menjar-ne, una muntanyeta rera l'altra. Mai en tinc a casa per això mateix, però repassant el llibre Chocolate de Julie Andrieu vaig veure que hi havia una repecta de mousse feta amb Toblerone i no m'ho vaig pensar dos cops!
200 gr xocolata 70% - 200 gr xocolata Toblerone - 100 gr mantega - 100 gr sucre glas - 5 ous - 1 clara - flameres o qualsevol altre motlle individual
1. Fonem al bany Maria les xocolates i la mantega i anem barrejant amb una cullera de fusta fins a obtenir un resultat homogeni. Reservar.
2. Muntar les sis clares a punt de neu i a mig procés afegir el sucre glas. Barregem els rovells mig batuts amb les xocolates. Procedim a incorporar les clares, ben a poc a poc i amb "carinyo" per mirar d'aconseguir volum, lleugeresa i sobretot, aire.
3. Posem la mousse a les flameres o allà on haguem decidit i cap a la nevera com a mínim 12 hores.
2. Muntar les sis clares a punt de neu i a mig procés afegir el sucre glas. Barregem els rovells mig batuts amb les xocolates. Procedim a incorporar les clares, ben a poc a poc i amb "carinyo" per mirar d'aconseguir volum, lleugeresa i sobretot, aire.
3. Posem la mousse a les flameres o allà on haguem decidit i cap a la nevera com a mínim 12 hores.
Si us agrada la xocolata us recomano molt i molt que proveu de fer aquesta mousse perquè el resultat és espectacular. La veritat és que la vaig fer també pensant en els companys de la biblioteca, sobretot per a aquells que tornaven de les vacances, com a benvinguda, i unànimement ha estat un exitàs! Ep, a l'Advocat també li va agradar...
Comentaris
Me l'apunto, definitivament l'haig de fer! Un cop en vaig fer una d'after eight, però aquesta segur que la supera!
Ostres, aquest postre de toblerone és una bogeria deliciosa!
Petunets,
Eva.
Saludos
Quina pinta que té i amb lo bo que és el Toblerone..!!
Queda anotat...
Salutacions