Galetes de pernil, formatge i ceba
Vaig veure aquestes galetes al bloc Cuina, cuina, cuina... i vaig pensar que les havia de fer ràpidament perquè tenien una pinta espectacular. I tenia raó. Us les recomano perquè el resultat és molt bo i són facilíssimes de fer.
- 1/2 de llevat Royal
- 50 g de mantega fosa
- 150 g de manxego ratllat
- 100 g de pernil ibèric tallat a dauets ben petits
- 1 ceba ratllada
- 1/2 got de llet
- 2 rovells d'ou
- sal i pebre
Primer de tot tamissem la farina i la barregem amb el llevat. Ho posem en un bol i afegim la sal, el pebre, la mantega fosa, el formatge ratllat, el pernil, la llet, 1 ceba ratllada que haurem sofregit amb una mica de mantega i els rovells d'ou i ho barregem ben barrejat, fins a obtenir una massa ben homogènia. Un cop ben amassat estirem la massa amb un corró, deixant un gruix d'1 cm aproximadament i els donem la forma que volguem. Coem les galetes al forn, ja preescalfat, durant 9 minuts a 200º.
Comentaris