Granissat de pinya

Escolteu, fa molta calor a casa meva. Crec que més que a la resta de Catalunya, no tinc aire condicionat, només un ventilador de peu que hem de traslladar d'una habitació a l'altra i acabem tan suats que es difícil recuperar-se... només ens ajuden els granissats així que segur que en veureu uns quants per aquí... A més van molt bé per treure's de sobre aquesta fruita que sense saber com es madura massa ràpid a la nevera.

1 pinya - 1 gerra de glassons de gel

Pelar la pinya, tallar-la per la meitat, treure el tronc central i tallar-la a trossos petits.

Batre o liquar la pinya amb una mica d'aigua fins aconseguir deixar la fruita amb textura líquida o de puré, com preferiu.

Barrejar la fruita amb els glassons i triturar fins aconseguir la textura de granissat. Servir en copes i poder amb una mica de menta fresca.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Iris, ja ho diuen: a grans mals, grans remeis... i aquest remei que heu inventat és genial!
ChetoCheta ha dit…
Rico rico y fresquito!
ChetoCheta ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Gemma ha dit…
Mmmmm! Refresacant i molt sa!
ës increïble com el simple fet de canviar la forma, converteixes una simple fruita en unes postres de categoria! I si a sobre t'ajuden a passar la calor... genial!
Anna ha dit…
mira que m'agraden els sucs i encara no he fet cap granissat...i a sobre de pinya...acabo de tenir una idea...jeje, la veuràs al meu blog la setmana que ve ;)

Entrades populars