Taller a l'Espai del Consum amb David Lienas
La setmana passada la gent de l'Espai del Consum del Bonpreu em van trucar per convidar-me a participar a un taller amb en David Lienas. Vaig acceptar, naturalment!, perquè els últims tallers amb el grup de blocaires no hi havia pogut anar i en parlaven tan bé... a més hi podia portar un acompanyant i ma germana es va apuntar. Dues amanides, unes postres i un llibre signat... Aquesta és la crònica d'un taller molt ben aprofitat...
Una amanida niçoise on vam aprendre que l'ou dur seria ideal cuinar-lo durant una hora a 62ºC, que les mongetes es poden bullir amb una mica de bicarbonat perquè no perdin el seu color tan meravellós (però hem de vigilar la cocció perquè les estoba) i que la ceba si la tallem i la posem en aigua freda a la nevera perd el gust fort i queda molt cruixent.
Una amanida de verat escabetxat que ens va plaure molt a ambdues, tot i que d'inici no estàvem gaire convençudes d'això de posar-hi un peix a l'amanida.
el verat escabetxat, que va quedar boníssim i no trigaré gens a fer-lo perquè era prou fàcil i amb un resultat espectacular...
un arròs amb llet de tota la vida, amb truquet: per què no provem de fer l'arròs amb llet, però en comptes d'espolsar-hi canyella mòlta per sobre no hi posem una bola de gelat de canyella?
Sóc força consumidora de llibres de cuina i com a especialista en literatura infantil no vaig trigar gaire en adquirir I ara què mengem? un preciós llibres de receptes per a tot l'any, que fan festa per Festa Major, per Sant Ponç, per Nadal... El treball del David Lienas és acurat ja que les receptes són molt adequades per què les desenvolupin els nens i la Cristina Losantos, com a gran il·lustradora que és, li dóna frescor i color a un llibre que us recomano molt i molt per als vostres nebots, cosinets i fills.
Sóc força consumidora de llibres de cuina i com a especialista en literatura infantil no vaig trigar gaire en adquirir I ara què mengem? un preciós llibres de receptes per a tot l'any, que fan festa per Festa Major, per Sant Ponç, per Nadal... El treball del David Lienas és acurat ja que les receptes són molt adequades per què les desenvolupin els nens i la Cristina Losantos, com a gran il·lustradora que és, li dóna frescor i color a un llibre que us recomano molt i molt per als vostres nebots, cosinets i fills.
Vaig aprofitar per dur el llibre al taller i mirar d'aconseguir un autògraf. En David que és tan simpàtic, me'l va signar i es va fer una foto amb ma germana i amb mi, amb el seu mòbil! Se'ns va acabar la bateria a totes dues... quina fila...
Comentaris
Les receptes que va fer tenen molt bona pinta, sobretot l'amanida amb verats.
Quina anècdota la foto amb el mòbil del david... Us l'ha passat?
Petunets,
Eva.