Granissat de síndria i menta

Aquestes són les postres que vaig portar el diumenge al dinar a casa dels meus pares: un granissat refrescant per pair millor el pollastre a l'ast i les patates amb all-i-oli a la terrassa. Buf, quina calorada!

1 síndria - 375 gr de sucre glass - el suc de mitja llimona - menta picada al gust

Es pela la síndria i se li treuen les llavors (podeu aprofitar per enfonsar-ne algunes a la terra d'algun test, us ho dic perquè un cop a l'Advocat li va sortir una planta de síndria fent això...). Es tritura la carn de la síndria, sense que arribi a ser gaire líquida i es barreja amb el sucre i el suc de llimona. Ara sí ho triturem tot bé i hi afegim la menta. Es posa al congelador i durant el procés de solidificació es treu un parell de cops i es trenca el gel amb una forquilla. Servir en got alt o copa amb unes fulletes de menta per fer goig.

Si no us agrada gaire la menta, us recomano que no en poseu gaire perquè el seu gust s'intensifica bastant en aquest granissat, però jo trobo que fa un molt bon contrast amb la síndria i que ajuda moltíssim a refrescar el cos.

Comentaris

Gemma ha dit…
Deliciós, senzill i molt adequat a les calorades d'aquests dies!
I a més, sa i de temporada... què més es pot demanar?
Irisibula ha dit…
Gemma, es podria demanar que ens toqués la loto, comprar-nos una súper cuina i tenir un jardí amb hort... oi que estaria bé?
La cuina vermella ha dit…
Postre vermell com la nostra cuina i refrescant com tots vosaltres!!
Quin gust, aquest beuratge!

Entrades populars