9è Concurs de cuina Bonpreu

A casa som clients fidels de Bonpreu i enguany vam decidir-nos a presentar les nostres receptes al seu concurs de cuina. Ens feia gràcia que només pel fet de participar-hi t'obsequien amb el llibre de receptes que se'n deriva del concurs. Doncs no només rebrem el llibre sino que una de les nostres receptes va sortir guanyadora!!!

Uns gnocchi de rúcula i espinacs van un dels plats guanyadors de la categoria de primers plats. A l'acte de lliurament de premis es donaven a conèixer entre totes les receptes guanyadores, les quatre (una per categoria) guanyadores màximes (aquí ja no vam tenir tanta sort) i el guanyador del sorteig de 6.000 entre els assistents (aquí tampoc no hi vam guanyar...)

Però no ens podem queixar perquè vam sortir d'allà amb unes quantes bosses de premis. Tot això que veieu a la foto...

I, per cert, la recepta anirà signada per l'Advocat. Que ha passat del pa amb nocilla a guanyar concursos de cuina... no està mal oi?

Una altra cosa: en Pep Nogué va citar el grup de blocaires gastronòmics (!!!!) i sobretot a la Gemma de La cuina de casa per filmar i fer vídeos dels tallers (!!!) Apa, quants reconeixements!

Comentaris

Anònim ha dit…
Un cop es domina la complicada tècnica de la nocilla, la resta de receptes son bufar i fer ampolles.
Gemma ha dit…
FELICITATS!!!!
Renoi, si que us ho teníeu amagat! I aquest gnocchis tenen la recepta al blog?
Quin honor guanyar un premi d'aquest nivell!
Per cert, el llibre amb les receptes guanyadores on es pot comprar? Suposo que en el proper número del Descobrir Cuina us podrem llegir :)
I trobo genial que en Pep Nogué cites el grup de blocaires gastronòmics que seguim la revista i totes les seves propostes, fantàstic!
Irisibula ha dit…
Ei Gemma!! Doncs no sé si el llibre es podrà comprar... Al Descobrir cuina no sortirem però a veure si aquest cap de setmana fem els gnocchis i pengem la recepta al bloc!
La cuina vermella ha dit…
Enhorabona guapos!
Quina canya de premi! Esperem amb candeletes la vostra recepta! Advocat, una forta abraçada i per cert en els propers cursos de cuina et volem veure!!!
Glòria ha dit…
Felicitats pel premi, advocat!. Trobo que has "progressat adequadament", eh?. Des del pa amb fuet fins a guanyar un premi!. Què més vols?. Això vol dir que tens una bona mestra al costat, eh?.

Iris, fins dijous!
El cullerot Festuc ha dit…
Moltes Felicitats!!!..Que guai guanyar el premi...i el lot de regal és xulíssim!!!...És que ja ho diu l'advocat...la tècnica de la nocilla és imprescindible en un bon cuiner!!!
gemma ha dit…
Quins cops amagats que té l'Advocat! Felicitats als dos!
Anna ha dit…
moltes felicitats!!

sou uns cracks!!
bravecoast ha dit…
mwhaha fadeta si es que ya te lo tengo dicho! sigue participando, que ya veras que acabaras guanyando la final xDDD
Irisibula ha dit…
Joelinho, que el premio es para elAbogado, no para la Fadeta, es él quien saldrá en el libro no yo. Buahhh!
bravecoast ha dit…
pero la receta es tuya, a ver... estamos hablando del abogao, no nos engañemos :S es como si yo gano el mr España por favor, tongo. asi que el premio es tuyo y PUNTO
Anònim ha dit…
Joel, estamos siempre en lo mismo: en este caso mi autoría sobre la receta es susceptible de presunción iuris tantum, es decir, que admite prueba en contrario. Pero ahí reside el problema principal, LA PRUEBA. Y hasta ese momento...
bravecoast ha dit…
no trates de liarme con tu jerga diabolica, en fin vamos a dejarlo porque yo tmapoco soy capaz de cocer un misero arroz que si no...

Entrades populars