Sopa de tomàquet. Variacions (I)

El passat divendres al taller amb el David Lienas ens va ensenyar com amb un sol ingredient es pot cuinar un plat que es converteix en tres o més plats diferents. Amb 6 tomàquets de branca, una mica d'aigua, sal, sucre i un rajolí d'oli, el David va fer una sopa fresqueta i ben sana que es pot guardar a la nevera i anar-ne prenent quan vingui de gust. Només cal triturar els ingredients amb una bona batedora i passar-ho pel xino si no quedés prou fina.

El millor truc va ser la recomanació de combinar la sopa amb diferents ingredients que convertissin la sopa en un plat fresc i divertit. Jo he combinat la sopa del David amb el cor tendre de formatge de la Mireia Carbó (us recordeu d'aquella crema de verdures?) i el resultat ha estat espectacular...

Comentaris

Ester ha dit…
Molt bona aquesta sopa de tomàquet, ara que se suposa que ve el bon temps
Ester
Glòria ha dit…
Si aneu a algun mercat amb parades de pagesos, trobareu que solen posar les tomates massa madures en una caixa separades a molt bon preu. Fixeu-vos-hi, perquè se'n fa la millor sopa de tomata.
Jo recomano afegir-hi una juliana de menta fresca a l'hora de portar-la a taula.
Irisibula ha dit…
Glòria, moltíssimes gràcies per aquest suggeriment, la veritat és que ja sento l'oloreta de menta i tomàquet... umm què bo!

Entrades populars