El Guixot

I per tancar aquesta setmana d'entrepans, us proposo un bar clàssic i obligatori per als amants dels entrepans, El Guixot. M'estranyarà si algú no el coneix, però ho entendré si no sou barcelonins.


Sense ser un local extremadament gran, disposa d'un sostre molt alt i això ajuda a reduir la sensació claustrofòbica quan es veu inundat per la gentada necessitada de menjar entre copa i copa. Cal ser prudent si no es vol esperar molt de temps fent cua i arribar d'horeta. L'èxit de la fòrmula és senzill: molt bon menjar, racions més que generoses i a molt bon preu.

Per començar una bona amanida per compartir, que no es digui que no mengem verd!

I tot seguit el festival d'entrepans... també podeu demanar-vos crêpes o torrades, la varietat és força àmplia. El problema vindrà quan no sapigueu què demanar, tot ve de gust.

Nosaltres ens vam demanar els següents entrepans:

París: pernil del país, ceba, orenga i pollastre.
Tranvía: brie, bacon, pollastre i ceba
Magic: tonyina, enciam, maionesa, pebrot escalibat i formatge manxec.
Express: pollastre, bacon, xampinyons i ceba.
Caimán: llom, formatge, bacon i rodanxes de tomàquet.

Ens van agradar i vaig obligar a tota la colla a que cadascú en demanés un de diferent, així en tastem molts. I després de cruspir-nos els entrepans cap al carrer una altra vegada que hi ha molta cua i la rotació és implacable. A més, serà per bars de copes al Raval!

El Guixot
Telf. 933-299-553

Comentaris

Núria ha dit…
Hola Iris, aquesta setmana dels "bocates" m'ha encantat, me'ls he anotat tooots...el de crema de formatge i gall d'indi avui el farem....el chivito, el de salmo....en fi els que hem fet han estat un exit....el que m'agrada molt es l'enrotllat suec....
fins aviat
Irisibula ha dit…
què bé que t'hagi agradat Núria, a mi m'encanten els entrepans i menjar-ne de diferents i que siguin bons bons sempre és un plaer! petons!

Entrades populars