Crema de mongeta tendra amb ou poché i formatge

Ara que el sol ens castiga i que fa tanta calor potser ens oblidem de les sopes i les cremes a l'hora de dinar o de sopar, però a casa nostra això no passa perquè la majoria d'aquestes receptes que degustem a l'hivern ben calentones, a l'estiu ens les adaptem per prendre'ns-les fredes.
No hi ha res millor que un bon plat de sopa o de crema ben freda per mirar de controlar els fogots estiuencs!

Aquesta recepta que us proposo avui es va publicar al bloc Directo al Paladar, i la podeu trobar aquí. Nosaltres la vam tastar a l'hivern i ens va captivar per la seva senzillesa i perquè estava boníssima. Ara que ja és pràcticament estiu l'hem adaptat canviant l'ou poché per ou dur esmicolat i hem eliminat la salseta de formatge que hi vam afegir. És igual de bona, però refrescant!

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
A casa les cremes calentes no ens agraden massa, però les seves germanes estiuenques i refrescants en xiflen. Provarem de fer-ne la teva adaptació.

Entrades populars