Entrepà de rúcula, salmó fumat i crema fresca

Un seguit d'activitats esportives ens han proporcionat a l'Advocat i a mi l'oportunitat de degustar entrepans a mig matí, a la gespa, amb les bicicletes aparcades i el sol a la cara. Hi ha res millor?

Des de la recepta més clàssica a la més elaborada, els entrepans em fascinen i en recordo uns quants amb molta emoció. Aquest que us presento avui és fresc i tan fàcil de fer que no sé què més dir-vos que no digui de per si el seu nom... bé, també podeu substituir la crema fresca per formatge cremós o formatge fresc. Seguiu a l'espera, que en venen més!

Comentaris

Núria ha dit…
Que be Iris....me'l apunto i tots els que vinguin...nosaltres per sopar amb una amanideta i apa....
fins aviat
La cuina vermella ha dit…
M'encanta tot, l'esport, la gespa, el sol i l'entrepà. Com us cuideu!!

Entrades populars