Fals Butipà

Editat: com podreu llegir als comentaris, l'Albert, uns dels creadors del Butipà ens ha fet un comentari per recalcar que el nostre Butipà no és l'autèntic Butipà. Per si no havia quedat prou clar, ho torno a dir. Nosaltres no el vam inventar, ans el contrari, ens va fer molta gràcia la idea i es pot dir que hem fet un homenatge al Butipà, així que FELICITATS per la idea Albert!!!

aquest és l'autèntic i 100% original Butipà

Fa uns mesos vam llegir a internet que uns creatius publicitaris s'havien inventat el menjar ràpida català creant el Butipà, una espècies de frankfurt de tota la vida però amb un pa meitat coca que es podia doblegar fàcilment i menjar tan tranquil. Ens va fer gràcia, però no hi vam donar més voltes.

Després amb tota la dèria de partits culés vam adquirir com a tradició menjar-nos una hamburguesa mirant el Barça (ep, però artesanes, no pas del McDonald's), però el costum va evolucionar quan un dia ens vam trobar sense hamburgueses i amb botifarres. Així que ara em rebatejat a les hamburgueses culés com a Butipà. Els ingredients són els mateixos només canvia la carn. Estan boníssims els nostres Butipà!

Comentaris

Núria ha dit…
També el faré....ha d'estar boníssim, i mirant el barça si juga com aquest any ja serà el summum....
oriol ha dit…
sóc fan del butipà!!!
Anònim ha dit…
Hola, soc Albert Muñoz uns dels creadors del Butipà. Evidentment aixó que mostres no es un butipà; jo et proposo enviar-te un autèntic butipà, quan vulguis, per que vegis la diferencia i l'autentititat; aprofito a tots i totes que el volgueu probar, m'envieu un correu i us invito a un tast.
albert@thinkpoteito.com

salutacions
Irisibula ha dit…
Hola Albert,
Com hauràs pogut llegir, nosaltres ja deixàvem ben clar que el butipà no era aquest ni nostre sino una senzilla adaptació.
Potser hauríem d'haver titulat l'entrada "el nostre butipà" o "homenatge al butipà"
Espero que no t'hagi sabut greu.
Salutacions,
Iris
Anònim ha dit…
això del butipà autèntic trobo que és una bona ensarronada..
jo de tota la vida que he menjat pa amb butifarra, ja fos pa de coca, pa de mig tallat o panet... ara m'aniran a demanar drets d'autor?

mare meva...

ah! i felicitats per "el vostre" butipà, doncs fa cinquanta cops més bona pinta que el butipà "original".

Entrades populars