Tallarines verdes amb pesto de rúcula
No us ha passat mai que durant tot el dia somieu amb un plat concret que voldríeu menjar, i hi aneu pensant i pensant, mig t'obsessiones fins i tot, i quan arribes a casa comences a preparar la recepta, ja ho tens pràcticament tot i te n'adones que et falta un ingredient, però no un de qualsevol sinó un de troncal? Quina ràbia, oi?
A mi em va passar fa unes setmanes. Em venia molt i molt de gust menjar-me unes tallarines d'espinacs que havia comprar a una botiga de pasta fresca artesana amb salsa pesto. I estava convençudíssima que tenia alfàbrega a la nevera, però ai las! doncs no. Ja tenia els pinyons, el parmessà, l'all i l'oli a la batedora... i vaig pensar que amb rúcula tampoc no seria pas dolent i verd igualment. Doncs apa, experiment al canto!
A mi em va passar fa unes setmanes. Em venia molt i molt de gust menjar-me unes tallarines d'espinacs que havia comprar a una botiga de pasta fresca artesana amb salsa pesto. I estava convençudíssima que tenia alfàbrega a la nevera, però ai las! doncs no. Ja tenia els pinyons, el parmessà, l'all i l'oli a la batedora... i vaig pensar que amb rúcula tampoc no seria pas dolent i verd igualment. Doncs apa, experiment al canto!
Comentaris
boníssima aquesta recepta, a més que minimalista: verd sobre verd... que bonic.
Anna, m'apunto el teu descobriment, tots els que fas són boníssims!
Cuida't molt!!