Galets de Nadal farcits de formatge

La setmana passada vaig començar a fer assajos del que serà el sopar de Nadal, que vull que tingui un toc diferent dins del seu caràcter ben tradicional, que a mi els costums culinaris del país no m'agrada pas tocar-los!

Uns galets de Nadal de tota la vida sempre arrassen perquè són boníssims i són molt tradicionals, però si els hi posem un toc original ens guanyem als comensals, segur! Bucejant per la xarxa he trobat el toc dels galets, farcir-los. Es poden trobar multitud de farciments: de marisc, de gambes, de la pròpia pilota del caldo, de formatge... Oh, formatge, m'encanta, no cal que busqui res més. El farcit escollit és una crema feta amb un formatge una mica fortet i un de ben cremós.

200 gr de formatge philadelphia - 100 gr de formatge gorgonzola - una miqueta de llet o nata líquida a temperatura tèbia, que ajudarà a lligar la crema

Barrejar els dos formatges a temperatura ambient i treballar amb una forquilla o un batedor de barrilles. Si veiem que ens costa lligar la crema podem afegir una rajolinet de llet o nata líquida tèbia, o colocar el recipient sobre vapor perquè es desfacin millor els formatges.

Ja només cal que farcim els galets de Nadal ja cuits amb una cullereta o amb una màniga pastissera. Colocal al centre del plat i afegir a poc a poc i amb molt de compte el caldo calent pel voltant.

A casa els hi va fascinar i haurem de repetir la recepta. Proveu-ho que triomfareu!

Bon Nadal a tots!

Comentaris

Gemma ha dit…
Bon Nadal i feliç 2009!
Anònim ha dit…
tenen un aspecte d'allò més apetitós!!! :P
Ester ha dit…
De formatge em sembla també una bona opció
Bon Nadal i feliç 2009
Ester
La cuina vermella ha dit…
Ualah! m'encanta aquesta combinació tant atrevida!
Bon nadal baby!
Irisibula ha dit…
Bon Nadal a tots guapíssims!

Entrades populars