Sopa d'all i farigola

Hi ha multitud de receptes de sopa d'all. Se'n fan per tot el país perquè l'all és un bon antibiòtic natural i el seu gust picant aporta l'escalforeta que el cos necessita per passar el fred de l'hivern. També tindrà alguna cosa a veure en la seva difusió el fet que sigui un ingredient força barat.

Fregir 1 gra d'all per persona en làmines fins que comencin a torrar-se. Afegir una culleradeta de pebre vermell (jo vaig optar pel picant), fulles de farigola (si són seques no en poseu moltes perquè intensifiquen el seu sabor durant la cocció). Saltar bé a la paella i tirar-hi pa blanc del dia anterior tallat a daus fins que absorbeixi l'oli i el pebre. Passar-ho a un cassó i afegir-hi aigua calenta (o caldo si es vol que la sopa tingui més cos). Arrencar l'ebullició. Batre un ou petit i afegir-ho al final mentre movem la sopa amb un batedor, així l'ou quedarà filat. Rectificar de sal i servir immediatament.

Comentaris

Entrades populars