La Sirena

Als diferents pisos on he viscut a Barcelona sempre he tingut a prop un local de la cadena de congelats La Sirena, però en aquesta última casa no en tenia cap, fins que la setmana passada en van inaugurar un i vaig poder comprovar com han diversificat l'oferta en productes congelats i com n'han introduit de frescos. Vaig comprar un parell de cosetes, però podeu consultar el catàleg al seu lloc web.

Els nachos són un exemple dels productes frescos i sense congelar que es poden trobar. També tenen salses, olis, espècies...

També disposen d'una línia de productes pensada per als més petits per facilitar que mengin fruita i verdura. El disseny del packaging com del producte en sí té moltes coloraines i és atractiu per als menuts. A la fotografia, un paquet de patates en forma de lletres que porten pastanaga, col-i-flor i pèsols.

Un clàssic entre els productes La Sirena són els productes que diries que són difícils de fer a casa, però que fan patxoca si tens convidats i els poses a taula (sempre que no diguis que els has comprat, és clar...). A la foto nius de patata farcits de brandada de bacallà.

Comentaris

ChetoCheta ha dit…
Me encanatan las cosas que venden en La Sirena...el Cheto se pone a temblar cada vez que voy!

Entrades populars