El Guixot
I per tancar aquesta setmana d'entrepans, us proposo un bar clàssic i obligatori per als amants dels entrepans, El Guixot. M'estranyarà si algú no el coneix, però ho entendré si no sou barcelonins.
París: pernil del país, ceba, orenga i pollastre.
Tranvía: brie, bacon, pollastre i ceba
Magic: tonyina, enciam, maionesa, pebrot escalibat i formatge manxec.
Express: pollastre, bacon, xampinyons i ceba.
Caimán: llom, formatge, bacon i rodanxes de tomàquet.
Tranvía: brie, bacon, pollastre i ceba
Magic: tonyina, enciam, maionesa, pebrot escalibat i formatge manxec.
Express: pollastre, bacon, xampinyons i ceba.
Caimán: llom, formatge, bacon i rodanxes de tomàquet.
Ens van agradar i vaig obligar a tota la colla a que cadascú en demanés un de diferent, així en tastem molts. I després de cruspir-nos els entrepans cap al carrer una altra vegada que hi ha molta cua i la rotació és implacable. A més, serà per bars de copes al Raval!
El Guixot
Telf. 933-299-553
Comentaris
fins aviat