Truita de Dijous Gras


Per celebrar l’arribada del Rei Carnestoltes, per Dijous Gras és costum fer truites amb botifarra. La d’ou és la més típica per avui, però aquelles torres de truites amb botifarres de diferents tipus, mongetes, cansalada viada... Jo he optat per la clàssica seguint la fòrmula del receptari “101 truites” de Toni Monné.


RECEPTA - Truita de Dijous Gras
10 min - 4 persones
- 5 ous
- 200g botifarra d’ou
- oli d’oliva
- pebre
- sal

Retireu la pell de la botifarra. Talleu a rodanxes i ofegueu-la 1 minut per cada costat a la paella amb unes gotes d’oli. Reserveu-la.
Bateu els ous amb una mica de sal i pebre. Afegiu la botifarra. Qualleu la truita fins al punt que més us agradi i serviu calenta.
*
✍️Toni Monné
📸 Mª Ángeles Torres
📖101 Truites

📚Cossetània, 2016 

Comentaris

Entrades populars