Tallarines amb cervesa i xampinyons

El primer cop que el Cesc, un dels companys de feina a la biblio, es va passar a xafardejar per aquí em va comentar que trobava a faltar la recepta d' spaghetti a la cervesa. Com que no la coneixia li vaig demanar que me la passés i avui jo us la passo a vosaltres.

tallarines o spaghetti - xampinyons - mantega - farina - cervesa - nata líquida

Fregir els xampinyons en una nou de mantega. Reservar. Bullir la pasta. Reservar. En una paella posar una mica de mantega i un parell de cullerades de farina. Coure-la, però vigilant que no es cremi. Abocar un got generós de cervesa i deixar que reduixi fins a la meitat. Afegir un brick petit de nata líquida, salpebrar, lligar-ho tot bé i barrejar amb els xampinyons. Ja tenim la salsa preparada i llesta per servir amb la pasta.

Tot i que jo no sóc gens de cervesa, he de dir que el Cesc em va sorprendre molt amb aquesta recepta!

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Iris, hauríem de parlar amb els de Descobrir Cuina d'aquest mes (que fan un reportatge de la cervesa) per incloure la vostra deliciosa recepta.

L'haurem de tastar perquè la cervesa ens encanta!
CRIS ha dit…
Deu quedar molt bé, cuinar amb cervesa és fantàtic, li dona un toc a tot molt especial.
Salutacions
Anna ha dit…
cervesa amb xampis ha de ser super bo. Felicita al teu amic,...ho provarem!
illetapitita ha dit…
mmmm
I si acompanyem la recepta bebent una bona cerveseta això ja serà genial!
Que bona!
ChetoCheta ha dit…
se podría aprovechar cerveza desbravada?
El cullerot Festuc ha dit…
Ben original aquest plat de pasta Iris!!!
Petunets,
Eva.
Anònim ha dit…
La pasta m´encanta de qualsevol manera....ho probaré segur!!!

Això si, el que més m´agradat de la foto es: la forquilla!!!!! que original i divertida!!!!!

Abraçades Iris!!!!
Irisibula ha dit…
Oi, que sí que és original aquesta recepta? Bé, he comunicat totes les vostres felicitacions al meu amic Cesc i s'ha vist tan afalagat que ja ha promés més receptes... haurem de veure si porten cervesa o no.

Cheta, sí, se puede hacer con cerveza desbrabada porque al evaporarse el alcohol también lo hará el gas así que si no tiene no importa.

Ai, Francina, aquesta forquilla té tota una història, ben tonta, però divertida, que explicaré un dia d'aquests, ja, ja... :P
Anònim ha dit…
És la forquilla del bon gust...
Irisibula ha dit…
Bé, com que la recepta del Cesc ha tingut tant d'èxit i ell se sent tan cofoi, ja us avanço que aquest entranyable bibliotecari compartirà més receptes de les seves amb nosaltres. Esperem que no totes vagin fins a dalt de cervesa... Ai, què maco que és el Cesc!

Entrades populars