Lassanya de macarrons (Cicle La cuina del Cesc)

Després del gran èxit aconseguit pels spaghettis del Cesc, aquest s'ha fet una mica el xulo i ens aporta una altra de les seves grans receptes: la lassanya de macarrons!

La recepta és la mateixa que la de la lassanya, però les capes es fan amb macarrons en comptes de plaques de pasta. Només cal que feu la sala de tomàquet i carn, ben consistent, i que bulliu els macarrons. Jo els vaig coure un parell de minutets menys que habitualment perquè fossin més durs i així aguantessin millor...

... cosa que no va servir de res perquè l'Advocat no em va donar temps a fer la foto abans de desfer tot el tall... quina ànsia, nois! Aquesta lassanya va ser un gran èxit a casa!

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Iris!!!! Com va la teva "pota"??

Ummmmm, aquesta lasanya té una pinta.....tot el que sigui pasta em torna boja!!!!! Haurem de probar aquesta nova recepta del Cesc abans d´opinar.....la faré i ja us diré.

Molts Anims noia i una abraçada ben forta!!!
bravecoast ha dit…
Hacemos en casa algo parecido, pero no hay capas, mezclamos los macarrones, la salsa de tomate con atun y la bechamel, queso por encima y al horno. Queda buenisima la bechamel asi mezclada. Unos macarrones que no me canso de comer...

Entrades populars