Pa bimbo amb nocilla (Cicle La cuina de l'Advocat)

Gràcies a la gran acollida del primer lliurament de la Cuina de l'Advocat, ell mateix us ofereix la seva segona especialitat: el pa bimbo amb nocilla!

Aquesta recepta té dues variants:

1) pa bimbo torrat amb nocilla, tot calentó

2) pa bimbo amb nocilla, ho doblegues i ho aixafes amb els dits... boníssim!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
La variant 2) és la més autèntica, però no tothom te els coneixements tècnics per dur a terme aquesta difícil recepta. És obligatori empastifar-se les mans.
bravecoast ha dit…
lo bueno, cuanto mas sencillo, mas sabroso.
y recordad la consigna:
NUTELLA PUTA MIERDA PUAG NOCILLA A MUERTEEEEEEEEEEE
Ester ha dit…
El pa bimbo amb nocilla està bonissím. Jo feia temps que no em menjava, però des de que tinc a la meva nena, de tant en tant en cau una llesca.
el pa bimbo amb foie-gras també està bo, eh?
Ester
La cuina vermella ha dit…
A l'atenció del Sr. Advocat, des de la cuina vermella el felicitem amb molta alegria! Demà tenim un judici (de debó) i ens aniria molt bé una bona dossi de pa amb nocilla!
A disfrutar!
Glòria ha dit…
Molt bé, molt bé!. Això és un plat tradicional de la cuina de casa de tota la vida!. Segur que tots n'hem menjat, tot i que jo no coneixia la variació de la torrada. Ho provarem!.

Fins aviat
Anònim ha dit…
Gracies novament per la gran acceptació de les meves receptes. Espero que com l'altra vegada no hi hagi cap veu crítica com la de la Mamba Frita, que encara té pendents uns macarrons...

Seguiré experimentant.

Entrades populars