Llibrets d'esbergínia i camembert

Fan com sóc del formatge no em podia perdre aquesta recepta d'en delokos que emula uns llibrets, pero d'esbergínia i amb formatge camembert. Van quedar boníssims. Un petit truc: en comptes d'arrebossar-los amb pa ratllat vaig fer servir flocs de puré de patates i va quedar molt més cruixent. Proveu-ho i ja m'ho direu.

Comentaris

Anònim ha dit…
Està molt bo, el gust és semblant al de la carnita.
Ester ha dit…
Aquests llibrets fan una pinta excepcional. potser també esarien bons arrebossats amb flocs de cereals
Una abraçada
Ester
Irisibula ha dit…
Ostres Ester, és una bona idea la dels cereals. Ho provaré i ja et diré com m'ha quedat.
Anònim ha dit…
Ei, ho he provat avui, fent l'últim arrebossat amb flocs de puré de patata, i posant formatge gouda en comptes de camembert (era el que tenia a la nevera), i ha quedat boníssim! Gràcies!!

Entrades populars