Pastís de formatge amb galetes Oreo

Intentant emular un pastís que vaig tastar al restaurant Rosa del Raval de Barcelona. Per fer-ho, com que no vaig demanar la recepta al cuiner, he agafat la inspiració en el pastís de formatge amb Baileys de la Gemma variant alguns ingredients. Aquí va:

75 gr de galetes Oreo - la crema que farceix les galetes - 30 gr de mantega pomada - 200 gr de formatge cremós - 100 gr de sucre en pols - 2 ous - una mica de suc de llimona - 30 gr de farina - maduixes per decorar

1.
Triturar les galetes i barrejar amb la mantega. Estendre a la base d'un motlle que millor que sigui desmuntable.


2.
Barrejar el formatge, la crema de les galetes i el sucre. Afegir els ous, un rajolí de suc de llimona i la farina tamisada. Quan tinguem una massa homogènia abocar-ho a sobre de la massa de galetes, dins del motlle.


3.
Coure al bany Maria dins del forn a 180ºC durant 35 minuts. Deixar refredar a la nevera. Abans de servir decorar amb làmines de maduixes.

Comentaris

ChetoCheta ha dit…
Que buena pinta!!! Oye se ve al abogado de fondo y da la sensación de que el pastel esta metido en el expositor de cristal, puede ser?? a ver si llevas alguno de estos pasteles un domingo ehhh que sino yo nunca pruebo tus recetas!!! :)
ChetoCheta ha dit…
Por cierto...este pastel es muy típico en Estados Unidos!!! Yo lo comí en Nueva York en versión ración mega grande y estaba delicioso! Fíjate si les gustan las oreos que en la excursión al Gran Canyon en el buffet del restaurante tenían topping de oreos troceadas ummm, aquel día solo comí helado con topping de oreos ahhh que rico estaba!
Gemma ha dit…
Uau, quina pinta! amb la base d'oreos ha de quedar de mueeerte! Millora moltíssim el de baileys, segur!
Anònim ha dit…
Sí, el abogado está de fondo, medio enfurruñado, resignado a esperarse para incarle el diente al pastel mientras le hago la sesión de fotos, ja ja.

Gemma, és una variació quasi al 100% del teu pastís de Baileys, que provaré de fer!
Anònim ha dit…
Huelo una demanda por la utilización de mi imagen sin mi consentimiento en lugar privado. Me voy a forrar!!!

Aparte de eso: tinc molta gana...

Entrades populars