Granissat de síndria i menta
Aquestes són les postres que vaig portar el diumenge al dinar a casa dels meus pares: un granissat refrescant per pair millor el pollastre a l'ast i les patates amb all-i-oli a la terrassa. Buf, quina calorada!
Es pela la síndria i se li treuen les llavors (podeu aprofitar per enfonsar-ne algunes a la terra d'algun test, us ho dic perquè un cop a l'Advocat li va sortir una planta de síndria fent això...). Es tritura la carn de la síndria, sense que arribi a ser gaire líquida i es barreja amb el sucre i el suc de llimona. Ara sí ho triturem tot bé i hi afegim la menta. Es posa al congelador i durant el procés de solidificació es treu un parell de cops i es trenca el gel amb una forquilla. Servir en got alt o copa amb unes fulletes de menta per fer goig.
Comentaris
I a més, sa i de temporada... què més es pot demanar?
Quin gust, aquest beuratge!