9è Concurs de cuina Bonpreu
A casa som clients fidels de Bonpreu i enguany vam decidir-nos a presentar les nostres receptes al seu concurs de cuina. Ens feia gràcia que només pel fet de participar-hi t'obsequien amb el llibre de receptes que se'n deriva del concurs. Doncs no només rebrem el llibre sino que una de les nostres receptes va sortir guanyadora!!!
Uns gnocchi de rúcula i espinacs van un dels plats guanyadors de la categoria de primers plats. A l'acte de lliurament de premis es donaven a conèixer entre totes les receptes guanyadores, les quatre (una per categoria) guanyadores màximes (aquí ja no vam tenir tanta sort) i el guanyador del sorteig de 6.000 entre els assistents (aquí tampoc no hi vam guanyar...)
Però no ens podem queixar perquè vam sortir d'allà amb unes quantes bosses de premis. Tot això que veieu a la foto...
Uns gnocchi de rúcula i espinacs van un dels plats guanyadors de la categoria de primers plats. A l'acte de lliurament de premis es donaven a conèixer entre totes les receptes guanyadores, les quatre (una per categoria) guanyadores màximes (aquí ja no vam tenir tanta sort) i el guanyador del sorteig de 6.000 entre els assistents (aquí tampoc no hi vam guanyar...)
Però no ens podem queixar perquè vam sortir d'allà amb unes quantes bosses de premis. Tot això que veieu a la foto...
Una altra cosa: en Pep Nogué va citar el grup de blocaires gastronòmics (!!!!) i sobretot a la Gemma de La cuina de casa per filmar i fer vídeos dels tallers (!!!) Apa, quants reconeixements!
Comentaris
Renoi, si que us ho teníeu amagat! I aquest gnocchis tenen la recepta al blog?
Quin honor guanyar un premi d'aquest nivell!
Per cert, el llibre amb les receptes guanyadores on es pot comprar? Suposo que en el proper número del Descobrir Cuina us podrem llegir :)
I trobo genial que en Pep Nogué cites el grup de blocaires gastronòmics que seguim la revista i totes les seves propostes, fantàstic!
Quina canya de premi! Esperem amb candeletes la vostra recepta! Advocat, una forta abraçada i per cert en els propers cursos de cuina et volem veure!!!
Iris, fins dijous!
sou uns cracks!!