Coca de llardons, de la Mireia Carbó
El dijous passat vam tenir taller amb la Mireia Carbó i molt encertadament ens va fer una coca de llardons que he reproduït per a la revetlla a casa de l'Esther i el Rubén. Va estar bé, oi?
Piqueu els llardons una mica, millor fer-ho amb el corró que no pas amb un picador de robot perquè li podríem treure el greix.
Estireu la pasta de full amb un corró per donar-li forma rectangular. Dividiu imaginàriament la pasta de full en tres trossos i cobriu-ne la part central amb els llardons i sucre.
Doblegueu una de les bandes sobre la part central i aixafeu-la una mica amb el corró. Torneu-hi a posar llardons i sucre i tapeu-ho amb el tros de pasta restant. Aixafeu-ho una mica més amb el corró i acabeu de donar-li la forma desitjada.
Pinteu la coca amb l'ou batut i cobriu-la amb pinyons i sucre. Coeu la coca al forn a 200ºC fins que la coca estigui cuita i quedi daurada.
Aquesta recepta és molt fàcil de fer i dóna un resultat espectacular, i a banda, amb la crisi, t'estalvies uns calerons ben bons!
Comentaris
Esther
Va estar bé la classe amb la Mireia, oi? D'aquestes classes s'aprofiten totes les receptes!
Ester
Petunets,
Eva.