Arròs amb galeres

I aquest és l'arròs amb galeres que vaig cuinar seguint la recepta del llibre dedicat a aquest ingredient de la col·lecció "Productes de mercat". Va quedar molt bo i els convidats en van quedar contents, així que jo més. :-)

4 tasses d'arròs bomba del delta de l'Ebre
1l brou de peix
12 galeres grosses
30g de bolets secs
1 ceba mitjana
1 nyora
oli d'oliva verge extra DO Siurana
sal i pebre

Posem els bolets en remull en aigua tèbia fins que es rehidratin.
En una cassola amb una mica d'oli hi sofregim les galeres amb un pessic de sal i pebre. Quan comencin a agafar color, les retirem del foc i les reservem. Amb el mateix oli sofregim la ceba a foc lent. Quan estigui ben daurada, amb un color torrat, hi afegim la polpa de la nyora, els bolets i l'arròs, ho remenem un parell de minuts i hi afegim el brou. Quan faltin vuit minuts per acabar de coure l'arròs, hi tirarem les galeres.

Comentaris

Entrades populars