Salmorejo Dirty Dancing

M'agrada molt la pel·lícula Dirty Dancing, què voleu, és un clàssic de la meva època. Amb la meva germana Esther l'hem mirada sovint quan vivíem juntes i és que ens encanta ballar, sobretot amb nois ben guapos i que no els hi faci por moure les caderes. I com que ballar desgasta molt físicament, he preparat aquest salmorejo recordant el pobre Patrick Swayze i l'escena on la protagonista puja unes senyores síndries per a tots aquells "gamberrus" que tant ballen el "dirty dancing"!!!

1 kg de síndria - 4 tomàquets madurs - 4 cullerades d'oli - 2 cullerades de vinagre balsàmic - 2 culleradetes de sal marina - 12 ous de codorniu o 4 mitjans - pernil salat a daus - 1 branqueta d'alfàbrega - aigua - pebre - sal

Peleu els tomàquets i la síndria, retireu les llavors, feu a trossos, afegir un xic de sal i tritureu amb les fulles grosses de l'alfàbrega. Rectifiqueu el punt de sal, afegiu l'oli i el vinagre i bateu fins a barrejar-ho bé. Deixeu refredar a la nevera.
Mentrestant poseu en aigua els ous i coure'ls fins que siguin durs, refredeu en aigua freda i talleu-los a la meitat o a trossets.
Serviu el salmorejo amb els ous, els daus de pernil i les fulles més petites de la branca d'alfàbrega.

I ara que ja us heu refrescat, seguiu ballant!!!

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Estimada Iris, gran peli i gran plat! un petó gran com en Patrick. Muac.

Entrades populars