Glühwein
Aquesta setmana i segurament algun dia més em dedicaré a penjar les receptes nadalenques que estic cuinant aquestes jornades tan vermelles, lluminoses i entranyables. Com m'agrada el Nadal!
I començaré amb una recepta que vaig fer per al Cesc, gran col·laborador d'aquest bloc. Fa uns dies va ser el seu aniversari i no sabia ben bé amb què obserquiar-lo fins que em va venir al cap una anècdota que em va explicar d'un viatge a Berlín on havia tastat el vi calent especiat. Tan típic dels països nòrdics i germànics. Doncs bé, vaig pensar que estaria bé preparar-li una ampolleta per mirar de mitigar la seva melangia.
I començaré amb una recepta que vaig fer per al Cesc, gran col·laborador d'aquest bloc. Fa uns dies va ser el seu aniversari i no sabia ben bé amb què obserquiar-lo fins que em va venir al cap una anècdota que em va explicar d'un viatge a Berlín on havia tastat el vi calent especiat. Tan típic dels països nòrdics i germànics. Doncs bé, vaig pensar que estaria bé preparar-li una ampolleta per mirar de mitigar la seva melangia.
Per cert, al Cesc i a la seva xicota els hi va agradar molt el Glühwein.
Bon Nadal a tots!
Comentaris
Bones festes bonica!
Salutacions a l'advocat (per cert enyorem les seves receptes tipus pa de motllo amb nocilla!).
Un petonet!!
Francina.