Les patates braves de Jordi Cruz

Segueixo aprofitant el confinament per posar en pràctica les receptes de xefs que mitjançant les xarxes socials ens ensenyen els seus trucs. Avui he incorporat al vermut de diumenge, la recepta de patates braves de @jordicruzoficial.
.
Requereix força temps de preparació, però no és gens complicada. El sofregit per a la salsa brava el vaig deixar preparat ahir nit perquè fos encara més bona. Aquest matí m’he centrat en confitar les patates al forn per després fregir-les. El punt tendre de l’interior i el cruixent exterior és deliciós!
.
Per a la maionesa d’all, enlloc d’afegir l’all cru, l’he escalivat (ja que havia d’encendre el forn per a les patates). L’all escalivat trobo que aporta un perfum boníssim i a mi no em torna gens. Ara, el minixef n’ha posat una mica massa d’aquesta maionesa (s’ha convertit en un fan exagerat d’aquesta salsa), però no ha emmascarat la salsa brava.
.
En resum, paga molt la pena l’estona que passes a la cuina perquè aquestes braves són delicioses!!!



Comentaris

Entrades populars