Crêpes plenes de verdures
Per a la massa de crêpes:
125 gr farina (jo faig servir la integral) - 1 got de llet - 25gr oli -
1 pessic de sal - espècies per aromatitzar, les que us agradin més
Verdures a discreció, com:
1/2 esbergínia - 1/2 carbassó - 1 tomàquet - 1 ceba petita - 1/2 pastanaga
També: 1 bola de mozzarella - oli - sal i pebre
Barregeu els ingredients per la massa de crêpes. Deixeu reposar 30 min.
Rentar i eixugar el carbassó, l'esbergínia, la pastanaga i el tomàquet.
Talleu a rondanxes o a quadradets. Si ho feu a rodanxes podeu coures les verdures a la planxa, si ho feu a quadradets podeu fer una mena de pisto.
Jo vaig fer meitat i meitat: ceba i pastanaga a quadradets;
carbassó, esbergínia i tomàquet a rodanxes.
Feu les crêpes i farciu amb les verdures.
Abans de tancar-les, unes rodanxetes de mozzarella,
que amb l'escalfor vegetal es mig fondran.
Comentaris
bon cap de setmana