Kneidalaj per a la sopa
Com ja us vaig explicar els últims dos mesos me'ls he passat amb problemes d'estòmac i pràcticament no menjava res sòlid. Tot eren cremes i sopetes (tinc un arxiu de receptes sobre la matèria...), però va arribar un punt que totes s'assemblaven així que vaig regirar entre els llibres de cuina i vaig trobar una recepta força original típica de la Pasqua jueva que pren com a base un brou de pollastre dels de tota la vida on s'hi bullen unes boletes de farina anomenades kneidalaj.
200 gr de farina – 2 ous – 100 ml aigua calenta – 1 raig d’oli, preferiblement vegetal – sal i pebre
Aquests petits núvols de farina són un acompanyament clàssic “asquenazí” dels plats de caldo i de sopes. Per a la Pesaj (la Pasqua jueva) es fan de farina de matzà, que són “hogazas de pan de cenceño” moltes finament i amb les que es formen unes petites boletes força consistents. Una forma diferent de menjar la típica sopa de pollastre.
Comentaris
Esperem en candeletes el teu monografic sobre sopes!
petons.
petons
Espero que estiguis millor!!
Petonets