Conill Chimay (Cicle La Cuina del Cesc)
El nostre cuiner cerveser particular, en Cesc, ens regala una altra de les seves receptes carnívores i lleugeres: Conill Chimay. Us deixo amb les seves instruccions:
Com que darrerament totes les mides són a ojimetro no té massa sentit especificar quantitats, i els ingredients ja aniran sortint.
Fregim en mantega fosa cansalada fumada tallada a daus, i després posem ceba tallada fina i sofregim. Afegim el conill tallat a trossos i el daurem una mica, quan ja ha agafat color posem caldo i cervesa Chimay fins a cobrir, les especies que vulguem i ho deixem al foc hora i mitja.
Estic pensant de suprimir el caldo la propera vegada i canviar de
cervesa i posar la Moritz Epidor que també és d'alta graduació a
l'estil belga, m'han recomanat probar-ho amb Franziskaner però aquí sí
que hi ha molta diferència.
cervesa i posar la Moritz Epidor que també és d'alta graduació a
l'estil belga, m'han recomanat probar-ho amb Franziskaner però aquí sí
que hi ha molta diferència.
Recepta fàcil, senzilla i queda de conya!
Comentaris
Petonets
petons