Quiche de porros i tomàquet

Els divendres m'acostuma a passar que arribo a la nit de la biblioteca, obro la nevera per fer el sopar i arg! no queda pràcticament res de la compra que vam fer el dissabte. Així que normalment agafo les quatre coses que s'han quedat orfes i miro de preparar alguna cosa que es pugui menjar amb aquesta restricció d'ingredients. En aquest cas, amb uns porros, dos tomàquets madurs i una trista llàmina de pasta brisa va sortir aquesta quiche, que estava ben bona!


pasta brisa - 2 porros - 2 tomàquets madurs - 4 ous - 125 gr formatge ratllat -
120 ml nata líquida

Tallar els porros a rodanxes i sofregir amb una mica d'oli. A mig sofregit afegir un dels tomàquets tallat a daus. Tallar a rodanxes l'altre tomàquet i reservar.
Mentre fem el sofregit, estendre la pasta brisa al motlle de quiche. Barrejar els ous, el formatge i la nata, afegir-hi el sofregit quan estigui a punt. Salpebrar i abocar a la pasta brisa. Posar les rodanxes del tomàquet per sobre.
Posar al forn pre-escalfat a uns 180ºC durant 40-45 minuts. Per saber si ja està al punt, punxeu-la amb un escuradents i surt net és que ja us la podeu cruspir.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
wow, Iris, doncs menys mal que tornes de la biblio i no hi ha res a la nevera, que si no....

Fantàstica quiche bonica!

Entrades populars