Planeta hambriento

Per a aquest últim trimestre de l'any, l'Espai Cultural de Barcelona de Caja Madrid ha preparat un seguit d'activitats al voltant del menjar i la gastronomia que fa molt bona pinta:

* Planeta hambriento és una exposició Peter Menzel i Faith D'Aluisio on es mostren les fotografies de 30 famílies d'arreu del món davant de tot el menjar que compren i consumeixen durant una setmana. Ja fa un parell d'anys, El País Semanal va fer un avenç d'aquesta exposició tan interessant que invita a reflexionar sobre el dispendi gastronòmic de cada dia.

* Sabors de cinema és un cicle de projeccions de pel·lícules gastronòmiques a 1€ (sí, ho heu llegit bé!) amb la xerrada posterior d'un gastrònom.

* Curts de sabors és un cicle de projeccions de curtmetratges on el fil conductor és el menjar. L'entrada és lliure.

* Fotografia i alimentació és la vostra oportunitat per esbrinar com és que les fotos dels llibres de cuina surten tan precioses. Dos reconeguts fotògrafs culinaris faran classes magistrals i ensenyaran les seves tècniques i "truquillos". Entrada lliure.

* A les conferències i xerrades podrem aprendre a muntar-nos el nostre propi hort urbà o els comportaments de les poblacions més llunyanes a l'hora de seure a taula.

* A Sentir la cuina, els nens de 0 a 6 anys podran valorar sensorialment les diferents formes, olors, colors, sabors, textures... del menjar. Activitat gratuïta.

* Si no coneixeu els mercats més emblemàtics de Barcelona apunteu-vos al Entre mercats: itineraris pel paladar i per només 1€ vinga a passejar.


No creieu que aquest poti-poti d'activitats fa molt bona pinta?

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Molt bona recomanació!
ah: FELICITATS PER LES OPOS!
Anònim ha dit…
Pots informar-me sobre cursos de cuina BBB (bueno, bonito, barato) a Barcelona? Especialment m'interessa la japonesa però qualsevol que em recomanis em semblarà bé.
Irisibula ha dit…
Vermells: Gràcies per les felicitacions, encara em queda un examen però ja sóc a la meitat del camí!

Patricia: pots trobar cursos de cuina japonesa a la majoria dels centres cívics de la ciutat i són força assequibles.
xaro ha dit…
Vaja, ja he arrivat tard!!! Veig que el curs era ahir...

Entrades populars