Ja tenim el llibre!
Finalment el 9è Concurs de Cuina del Bonpreu ha quedat finalitzat amb la publicació del llibre amb les receptes guanyadores i finalistes.
Fa un parell d'anys ja em vaig comprar el llibre resultant del concurs i em va sorprendre per la varietat , l'originalitat, la quotidianitat i exquisitesa de les receptes i els ingredients. El seu preu és assequible per la quantitat d'idees que aporta i l'edició en espiral i en un paper setinat de gran qualitat el fa ideal per tenir al marbre mentre cuinem.
Properament, si no ho han fet ja, trobareu el llibre a la venda a tots els Bonpreu i Esclat de Catalunya.
Fa un parell d'anys ja em vaig comprar el llibre resultant del concurs i em va sorprendre per la varietat , l'originalitat, la quotidianitat i exquisitesa de les receptes i els ingredients. El seu preu és assequible per la quantitat d'idees que aporta i l'edició en espiral i en un paper setinat de gran qualitat el fa ideal per tenir al marbre mentre cuinem.
Properament, si no ho han fet ja, trobareu el llibre a la venda a tots els Bonpreu i Esclat de Catalunya.
A tots ens fa gràcia sortir a la tele o que ens publiquin una foto nostra al diari... doncs imagineu-vos la ilusió que ens ha fet a nosaltres que ens comuniquèssim primer que la recepta de l'Advocat havia quedat finalista i després veure-la publicada al llibre, ep, a la pàgina 95, per si en voleu més dades!
I un parell de curiositats trobades mentre fullejava el llibre: ens encanten les receptes de bacallà i cuinar les de les nostres àvies i iaies, perquè n'hi ha moltes d'ambós!
Comentaris
Us deu fer moltíssima il·lusió!
Podeu estar segurs que me'l compraré i aniré directe a la pàgina 95 ;)
Petunets,
Eva.