el Bar Delicias (o Rte Mesón Delicias)

Una de les millors coses que té currar al Carmel és trobar-te en pur territori literari. Cada totxana del carrer és una paraula de les moltes que conformen les novel·les ambientades en aquest barri oblidat de Barcelona. Però com que per a mi les paraules han d'anar acompanyades de la teca, què hi pot haver millor que apropar-se al Delicias a l'hora de dinar?

L'Advocat va tenir el detall de venir a dinar amb mi l'últim dissabte que vaig doblar, i ens vam posar de tapes... el cambrer no s'ho creia... bunyols, croquetes, boquerons, pa amb tomàquet...


Una de les especialitats del Delicias son les braves. Jo que sóc una fan de les braves, aquestes suizas em van tornar boja. Us recomano molt, moltíssim que us pugeu amb el bus al Delicias, la línia 24 hi té una parada just davant de la porta i si fa bon temps us poseu a la terrassa, amb la ciutat als vostres peus...

Rte Mesón Delicias
c/Muhlberg 1, Ctra. del Carmel
Tel. 93-429-22-02

"Es el Pijoaparte. Ha mandado a un chiquillo a por un paquete de "Chester" en el bar Delicias. Mientras espera se arregla el nudo de la corbata y los blancos puños de la camisa. Viste el mismo traje que la víspera, zapatos de verano, calados, y corbata y pañuelo del mismo color, azul pálido."

Manuel, alias Pijoaparte, es passa el dia al Delicias a la novel·la Últimas tardes con Teresa de Juan Marsé.

Comentaris

ChetoCheta ha dit…
UUUUIIII dios mio esas bravas!!! que hambre me ha entrado, yo siempre estoy dispuesta a comer bravas!!! Creo que le diré al Gabri que nos acerquemos!
Irisibula ha dit…
Si venís un día decírmelo que yo os invito. Así comemos juntos porque está al lado de mi trabajo y así no tendría que comer sola.
ChetoCheta ha dit…
Pues ya te lo diremos ya pero no fa falta que nos invites hombre!
ChetoCheta ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
bravecoast ha dit…
dios que bueno todo, con lo que me gusta comer en plan tapa ... boca agua on
Mar Calpena ha dit…
Em va encantar "Últimas tardes con Teresa". M'han entrat unes ganes d'acostar-m'hi...
Andres ha dit…
Andres dijo...

Lo que es una verdadera delicia brava es la Agatita que vive encima del bar. Cuerpecito y ojos de felina...Miauuuuuuuu!!!

Entrades populars