Botifarra amb seques

Trobar un plat més tradicional que la botifarra amb seques, és quasi impossible. És molt fàcil de fer, però també té els seus truquets...

El truc principal és coure la botifarra a foc lent durant 20 o 25 minuts i en el greix o suc que deixi anar saltar les mongetes fins que quedin dauradetes, però vigilant que no es trenquin. Jo hi afegeixo també una mica d'all i julivert picats. Si es vol també es pot servir amb una mica d'allioli al costat, però llavors jo crec que és justícia disposar també d'un bon pa de pagès torrat.

Comentaris

ChetoCheta ha dit…
Uff que rico, es curioso porque a mi la botifarra solo me gusta si esta cocidita por dentro, lo de que esté cruda me da asquín...y las judías blancas solo me gustan salteaditas con el juguito de la butifarra!
La que hacen en el Mussol esta bastante rica!
Oye veo que estas cuidando muxo a tu churri ehh, yo al mío pobre le tengo desde la semana pasada a base de verdura y todo a la plancha!
Marta ha dit…
Gracies per compartir els teus truquets

Besets
Anònim ha dit…
es cierto que me cuida, pero nunca es suficiente...

Entrades populars