Amanida de mongetes, taronja i festucs
He adaptat una recepta
d’amanida de llegums de l’Ada Parellada canviant les llenties de la
formulació original per unes mongetes que tenia avorrides per casa, i el
més important, ja cuites. La taronja fa que l’amanida sigui ben
fresca! Jo ja he pujat al tren de les amanides diàries no avorrides i no
en penso baixar!!!
🥗🍊
400g de mongetes cuites
400g de barreja d'enciams
2 taronges
1 grapat de festucs
1 ceba tendra
el suc de 1/2 taronja
1cs mel
unes fulles de menta
oli d'oliva
sal
🍊🥗
Tallem
les taronges a grills. Piquem la ceba tendra. Piquem els festucs.
Preparem la vinagreta diluint la mel en el suc de taronja. Piquem la
menta i l'afegim a la vinagreta, ho cobrim amb oli d'oliva, hi afegim
una mica de sal i barregem.
Barrejar les mongetes cuites, amb els enciams, la ceba tendra i els festucs, i amanir el conjunt en el moment de servir.
Comentaris