Amanida de mongetes, taronja i festucs

He adaptat una recepta d’amanida de llegums de l’Ada Parellada canviant les llenties de la formulació original per unes mongetes que tenia avorrides per casa, i el més important, ja cuites. La taronja fa que l’amanida sigui ben fresca! Jo ja he pujat al tren de les amanides diàries no avorrides i no en penso baixar!!!

🥗🍊
400g de mongetes cuites
400g de barreja d'enciams
2 taronges
1 grapat de festucs
1 ceba tendra
el suc de 1/2 taronja
1cs mel
unes fulles de menta
oli d'oliva
sal
🍊🥗
Tallem les taronges a grills. Piquem la ceba tendra. Piquem els festucs. Preparem la vinagreta diluint la mel en el suc de taronja. Piquem la menta i l'afegim a la vinagreta, ho cobrim amb oli d'oliva, hi afegim una mica de sal i barregem.
Barrejar les mongetes cuites, amb els enciams, la ceba tendra i els festucs, i amanir el conjunt en el moment de servir.

Comentaris

Entrades populars