Cookies de xocolata, de Friends


Una amiga que viu als EEUU em va enviar un paquet de perles de xocolata Nestlé Toll House quan va saber que s'emetria un programa especial de "Friends". Sap que un dels meus capítols preferits és de les galetes de l'àvia de la Phoebe on la Monica se'l passa sencer intentant recrear la recepta i després resulta que ***{SPOILER}*** és la fòrmula detallada darrera del paquet de xocolata.
Així que vaig seguir la recepta de Nestlé Chocolatier (pronuncieu amb la boca de pinyó que posa la Phoebe imitant el francès) per menjar-les mentre mirava el programa especial, però encara no he pogut trobar una estoneta per fer-ho. De galetes, això sí, ja no en queden...

2 tasses i 1/4 de farina normal
3/4 tassa de sucre blanc
3/4 tassa de panela
1 tassa de mantega pomada
2 tasses de perles de xocolata Nestlé Toll House
2 ous L
1 tassa de nous picades
1 tsp d'impulsor químic
1 tsp de sal
1 tsp d'extracte de vainilla
.
Preescalfar el forn a 190 graus.
Combinar la farina, l'impulsor químic i la sal en un bol. Batre la mantega, els sucres i l'extracte de vainilla en un bol gros fins que esdevingui cremós. Afegir els ous d'un en un, barrejant bé abans d'afergir el següent. Afegir cullerades de la barreja d'ingredients secs i barrejar. Afegir les perles de xocolata i les nous.
Amb una cullera de gelat, col·locar porcions de la massa a la safata del forn (greixada o amb paper de forn). Tenir en compte que les porcions creixeran a lo ample, no posar-les molt juntes.
Coure al forn entre 9 i 11 minuts o fins que es vegin daurades. Deixar refredar un parell de minuts a la safata del forn i passar-les a una reixeta fins que estiguin fredes del tot.

Comentaris

Entrades populars