Pollastre a l'Aigua de Moritz

Així que comença a apretar la calor, a casa procurem no quedar-nos sense begudes fresquetes. Jo sóc molt aficionada a la gasosa i a l'Aigua de Moritz, la cervesa sense alcohol de la Moritz. I com que ambdós no som molt de cervesa, així cobrim l'expedient amb la de la nostra ciutat! I un diumenge al matí no em digueu que hi ha res millor que una cerveseta (encara que sigui sense alcohol, va) a la terrassa mentre gaudeixes d'una bona lectura?


I si aprofites per abocar-ho al rostit d'unes cuixes de pollastre? En beus una mica tu i una mica el pollastre. Són plans senzills, d'estar per casa, però a nosaltres en gaudim moltíssim!!!

Ceba - Pastanaga - Patates - Cuixes de pollastre - 
Aigua de Moritz (per cuinar i per beure'n!) - Aigua o caldo (de pollastre, de verdures...)

Daureu les cuixes de pollastre en una cassola, de fang o similar, amb un rajolinet d'oli. Reserveu.

Talleu la ceba com més us agradi. A mi m'agrada tallar-la a la juliana. Aboqueu a la cassola on hem daurat el pollastre. Talleu la pastanaga i afegiu-la a la festa. Si teniu més verdures, no ho dubteu, una passada pel ganivet i a la cassola!

Afegiu una culleradeta de farina i barregeu bé. Un minutet després deixateu un bon raig d'Aigua de Moritz per així desglaçar tots els sucs del pollastre i les verdures que s'hagin agafat a la cassola. Moveu-ho bé amb la cullera de fusta.

Afegiu les cuixes de pollastre i la patata trossejada i deixeu coure a foc mig. Aneu afegint més líquid (Aigua de Moritz, caldo o aigua) a conveniència. Afegiu sal, pebre i herbetes al gust. Nosaltres a casa pràcticament mengem sense sal així que fem servir moltes espècies i herbes.

I recordeu teniur un bon pa a mà per poder després sucar la salseta que en resultarà!

Comentaris

Unknown ha dit…
Té molt bona pinta!

Entrades populars