Forn Mistral

Si a la Mary Poppins la portava el vent de l'est, per anar a un dels millors de Barcelona cal tenir present un altre vent, però de l'oest, més concretament un vent del nord-oest: el mistral.

El forn Mistral és un clàssic de la ciutat. Data del 1879 i ja van per la cinquena generació de la mateixa família que se'n fa càrrec (des del 1955). És una gran joia poder gaudir d'un establiment històric tal com van les coses. Però és lògic que la feina ben feta es recompensi amb l'èxit de públic que els ha permès obrir un altre local ben a prop de l'original, que disposa d'un espai de cafeteria i degustació.

Així doncs, és normal que haguem de fer una petita cua, però mentre esperem podem mirar de decidir què comprarem a l'establiment. I és que al Mistral hi ha de tot: croissants, brioxos, coques, pastes de full, bunyols, madalenes... però no us deixeu perdre per res del món les ensaïmades, en són especialistes!

De pa també n'hi ha i per triar. Diverses varietats de pa de motlle amb diferents tipus de farines i llavors, també amb altres ingredients i sabors com el de taronja i xocolata. Els clàssics de barra, però el meu favorit és el seu pa de coca. A casa quan en comprem no ens dura ni un dia. Vas fent llesques i quan et vols adonar, ja és hora de pujar cap al Mistral!

Ronda Sant Antoni, 93
c/Torres Amat,7
Tel. 93 301 80 37
info@fornmistral.com

Comentaris

BakeOrDie ha dit…
Que ricos están los panes de este tipo!! Yo este finde he hecho un pan de ajo tipo foccacia que estaba espectacular!! Grabé la receta en vídeo y espero poder subirla hoy :)
Irisibula ha dit…
ÑAM ÑAM, ¡cómo molan las nuevas tecnologías!
Mónica ha dit…
Ho he de dir (i espero que no ho llegeixi cap mallorquí), després de viure gairebé 5 anys a Mallorca, no he probat una ensaïmada com les del forn Mistral... són espectaculars i a més em fan tornar als millors records de la meva infància... són tan bones que cada cop que els meus pares em portaven al metge em compraven una perquè estigués contenta!! Gràcies per fer-m'ho recordar!!!
Irisibula ha dit…
Mònica, moltes gràcies per aquest comentari tan tendre. Tens tota la raó (perdoneu mallorquins), les ensaïmades de can Mistral són per plorar de gust! :)

Entrades populars