Flam de plàtan

Fa un parell de setmanes vaig poder gaudir d'uns matins lliures que em van permetre avançar molta feina en tot l'enrenou de la casa: canviar la roba dels armaris, i per tant muntanyes textils per rentar, planxar i endreçar. De fons, engegava la tele i vinga programes de cuina, un darrera l'altre!
Hi ha gent que s'engresca mentre mira el programa, jo també, però després no paro fins que faig les receptes que em criden l'atenció. Aquesta recepta de flam és tan bàsica, senzilla i exitosa que a casa portem dos setmanes sense posar-li les banyes a l'hora de les postres...

Per a 10-12 flams ben bons:
6 ous - 100 gr sucre -

1 litre de llet aromatitzada amb canyella -
2-3 plàtans ben madurs


Triturem tots els ingredients i els coloquem en flaneres
(amb caramel a sota si us agrada)
i al bany maria cap forn, a 170ºC (escalfor només per sota)
fins que veiem que ja estan fets.

Adaptació de la recepta vista al programa La mañana de la 1, que veureu que és molt fàcil de fer amb altres sabors com cacau o cafè, però també amb d'altres fruites. Ens va agradar tant que no ens vam poder estar d'enviar una foto pel programa (nosaltres sortim al minut 6)... :)

Comentaris

bravecoast ha dit…
hmm de platano. no se yo... bueno tu todo lo que cocinas esta bueno jeje

Entrades populars